SteelSeries King of the Hill, подкрепени от SteelSeries и СК "Иннер Файър" започва този месец и ще се провежда всяка последна неделя на месеца. Един вълнуващ гейминг формат, известен в Европа от години, който ще имаме удоволствието да видим и в България.

Най-интересното в този турнир е, че всичко зависи само и единствено от вота на гейминг обществото. Всеки месец от първо до осмо число всички желаещи отбори да вземат участие ще могат да го направят на имейл. След това ако регистрациите са повече от 20, главният администратор ще избере 20 отбора.

На девето число всеки месец ще бъде пускана анкета с избраните отбори и единствено вие ще имате последната дума кои два отбора ще спорят за титлата SteelSeries King of the Hill. Анкетата ще е активна от девето до двайсто число и след приключването на гласуването отбора събрал най-много гласове ще е новият претендент.

Изключение прави само първото издание, където първите два отбора ще се изправят в пряк двубой, за да определят първия "Крал". Наградата за победителя всеки месец ще е 200 лв.

Преди да се запишете, задължително прочетете правилата внимателно и едва след това пуснете своето заявление за участие.