Той се казва Анджело и вече не е особено млад. Преди четири години е пропуснал шанса на живота си: европейският шампионат по таи-бокс.

Последиците са още по-лоши - убива човек. Нещастен случай.

Животът му започва да се разпада - затвор, с кариерата му на боксьор е свършено. На прага на пълното отчаяние той просто оцелява.

Но един ден най-неочаквано се среща със своя стар приятел от детството Моаз, който му предлага изход. Запознава го с Маркъс, който държи „ъндърграунд бокс клуб", в който се играе жесток кик-бокс, лишен от всякакви правила.

Първоначално - уличен бокс, но ако всичко върви добре - Япония и официални състезания. Това е предложението, което Анджело трябва да обмисли.

Същата тази нощ той среща и барманката Виржини. За него това е любов от пръв поглед, нещо което не трябва да обмисля. Сега в съзнанието му има само едно - да спечели сърцето й.

Подобно на боксов мач - той трябва да се бие и да спечели. Но какво ще се случи, когато разбере, че Моаз й е платил, за да излиза с него?

Този път ударът наистина му идва под кръста и за него няма друг избор. Той ще стане най-свирепият боксьор, ще се превърне в истински скорпион...

Режисьор: Жулиен Сери

Сценарист: Силви Верхейд

В ролите: Клови Корнияк, Франсис Рено, Карол Роше, Каролин Прус, Жером Льо Банер, Оливие Маршал