Без да си кривите душата си признайте, че всеки един от вас си има по една секси съсед/съседка, по който точите лиги и нощем имате мокри сънища, свързани с него/нея.

В това отношение ние жените сме особено креативни и можем да приложим купища стратегии за уж „случайна" среща.

Било то спешна нужда от някоя подправка или от помощ за прахосмукачката, която понеже е по-тежичка, е необходимо той кавалерски да я донесе до вас и да те изчака да направиш един тигел с нея, като вкараш цялата си еротика, докато тласкаш хобота (... на прахосмукачката, разбира се), за да може той да забележи стегнатите ти бедра.

Или пък го викаш да ти оправи, иначе здравия душ, и пускайки го да му покажеш повредата, се оплискваш от горе до долу като „Мис Мокра фланелка". Така или иначе вече си мокра, защо направо не се изкъпите заедно, за да утолите страстите.

Е, та и аз имам един такъв любим съсед, с когото ми е приятно да прекарвам уикендите, а и делничните нощи. Кара ме да се усмихвам, разсмива ме, създава ми положителни емоции и умее да ме предразполага така, както никой друг до сега. Знаете ли колко е приятно усещането, току-що изязла от банята да отидеш на терасата по хавлия, да го видиш, че се прибира у дома и да знаеш, че само след няколко часа ще си там - при него, гола в прегръдките му. Или да си сготвите вкусна вечеря, а ти да бъдеш неговият десерт.

А ако наеш, колко е изпепляваща тръпката да се събудиш рано сутринта в неделя и да му изпратиш sms, гласящ: „ммм...закуска в леглото?", което на вашия кодов език означава - страстен секс и на секундата получаваш кратко, точно и ясно, но пък и адски въбуждащо: „чакам те".

Само след минути вече го усещаш дълбоко и истински „вътре" в себе си. Без излишни обяснения и прелюдия, вече знаете как да си доставите взаимно удоволствие.

С времето осъзнаваш, че това е твоят човек, че ти липсва, когато не сте заедно, но не смееш да му го споделиш от страх да не загубиш и статуса на „съседка за секс", а дълбоко в себе си жадуваш да получиш сигурност, че настоящите ви отношения един ден ще прераснат в нещо сериозно, истинско и взаимно.

Дотогава страстта и емоцията, която изживяваш, докато си с него те поддържа жива и задоволена до следващия път, който се надяваш да е още тази вечер!