„Колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух. Това се отнася в пълна сила за пениса. И ако някоя представителка на нежния пол каже, че не се впечатлява от красивия, добре оформен и добре оразмерен фалос, значи е лъжкиня (Изключваме свръх огромните, там е страшно).

Едни 20-ина сантиметра са напълно в състояние да впечатлят и задоволят жената. Добрият обем е за предпочитане пред „солетата". Нека не задълбаваме в безумната тъпотия за дълбочината на женската вагина от 15-ина сантиметра и как всичко над това като претенция към мъжа било алчност. Ще ви открехна! По принцип е така, но при някои пози по-големият се справя „по-добре". Мъничкият просто се изхлузва и се получава малко конфузно за партньорите. А не искаме да се чувстваме неудобно, нали? Просто трябва да си го признаем.

Ако размерът нямаше значение, пластичните хирурзи нямаше да прилагат екстрата "уголемяване на пениса". Азис не се срамува да си признае, че не е бил доволен от размерите, дадени му от природата и легна под ножа, за да се коригира. Няма лошо.

И не ме разбирайте погрешно, не приканвам мъжете масово да се оперират. Размерът не е единственото, което прави мъжът "Мъж". Но жените също обичаме да сме с пълни ръце - поне аз обичам.

Възбуждащо е да го обхванеш с две ръце и да има още пространство. Вярно при орални изпълнения с „големите" е по-трудно, изисква се повече концентрация и внимание, защото изпълва устата и трябва да се внимава със зъбките. Друг недостатък, доколкото може да се нарече така, е , че по-големият не оставя много място езикът да се развихри. Но за всичко останало, голямото си е голямо.

Имах гадже със "солетка". Не искам никого да засягам, но то беше тънко, малко, късо... Едва се усещаше. Всъщност имаше усещане само за празнота. Още по-лошо беше, че момчето не само беше ощетено от съдбата по отношение на пениса, но дори не знаеше какво да прави с него, а и не търсеше начини да компенсира недостатъка с някакви други виртузони изпълнения.

Друго беше с една "свежа мръвка" - не стига че беше палав, но и размерът му беше съвършен - идеален обем, добре оформен, дълъг, колкото трябва. Умееше да го контролира и да задоволява (многократно).

Както казах, с по-големите е по-трудно в орално отношение, но при добро желание се намира баланс. Трябва да си призная, че съм робиня на култа към фалоса (няма лощо).

Членът е израз на божественото, а и да си признаем доставя божестени удоволствия. И за да не съм голословна ето какво намерих в Google: Още в епохата на първобитните хора, той е издигнат в култ. Свързва е с божества като Озирис, Пан, Дионисий и естествено Приап. При древните гърци култът към фалоса е толкова развит, че е имал своите собствени церемонии - Фалофордрии, по време на които начело на процесията се носел огромен мъжки полов орган, отрупан с плодове. Според римляните тази част от мъжката анатомия носи щастие, с което напълно трябва да се съглася. Така, че... Давай, бебчо, обичам големия ти...!