Няколко мои приятели и познати ме питаха дали съществува универсална реплика за свалка.

Е, драги мои, за съжаление, панацея не съществува. „Царицата на фразите”, която отваря всички врати, сърца и крака, просто не е измислена.

Но мога да споделя няколко варианта, които лично мен биха ме отказали, дори ималият не/щастието да ги каже да е хибрид между Джони Деп и Супермен. Та:

 

„Искам да сбъдна всичките ти сексуални фантазии”

Тази откровено ми звучи като рекламите на банки: "С нашия кредит хванахте златната рибка и животът ви вече е уреден от-до". Евала, мъжки. Но ти сигурен ли си, че знаеш какво искам и какво можеш???

Присъща e на мъже с огромно... даа, точно така, ЕГО. Не че има нещо лошо в самочувствието, но в контекста на свалка това звучи леко идиотски. Твърде мачо, твърде самоуверено. А и винаги рискуваш да изпаднеш в тъпа ситуация. Аз лично при такава все се изкушавам да кажа: "Ами, да. Много бих се възбудила да те видя как се задоволяваш с краставица/целуваш се с приятел/ближеш зърната на куче”. Не за друго, но физиономията на "уверения пич" 100% си заслужава.

 

„Обичам приятелката си, но просто не мога да ти устоя”

Изобщо няма да засягам моралните устои, че става мътна, кървава и тритомна епопея. Но, в общи линии, това, че те привличам, е приятно. Всичко друго обаче ми навява единствено мисълта, че си свиня. Точка по въпроса.

 

„Тази блуза описва чудесно гърдите ти”

Амииии, радвай се, бе. Защо трябва да ми го казваш и да изпадаме в неловка ситуация?

 

„Харесвам кучки като теб”

Моля, моля. Това, че пия бира от бутилка, харесвам Мерилин Менсън и подскачам на песни тип crazy bitch, не ме прави автоматично „кучка”. Даже никак.

Аз също оценявам малките жестове, дъгата и прочее, така че заложи все пак на елементарна галантност. 

 

„С един приятел си търсим жена за тройка и се спряхме на теб”

Как ще завърши една вечер никой не знае. Аз лично и не искам да знам. Но такива инсценирани реплики убиват наистина всякаква тръпка и желание.

Да не говорим, че си е грубичко все пак. Извинявам се, но не помня да съм облякла блуза с надпис: „Порно желания сбъдваме всякакви”.

 

„Наскоро преживях болезнена раздяла, така че не искам връзка”

Това е адски често срещана реплика. Почти толкова, колкото при зарязване някой да ти каже „Аз не те заслужавам”...

Изненада – и аз не правя секс единствено с цел връзка, брак или деца. Но когато някой го материализира в реч, ми навява такова чувство за обреченост, става ми толкова глупаво, че веднага ми се приисква връзка. Тоест - отщява ми се секс.

 

„Искаш ли да изпием по 4 бързи водки и да си ходим”

Не казах ли вече - не обичам някой да ми проектира вечерта преди да е започнала, камо ли да е завършила. Да ме поканиш на питие – да. Да ми кажеш това – твърдо НЕ. Ние ще повръщаме или ще правим секс, бати?!

 

„Мацо/кукло/сладурано, тази вечер си моя”

Да, бе да. И мармотите от Милка, нали?

Ти чувал ли си за женски инат? Вярно, че повечето жени обичат мъжа да е водещ и да доминирa, но това ми идва в повече. Още по-капризна съм към обръщенията, така че, ако не се сещаш нещо подходящо, по-добре карай нататък.


За финал мога да ви разкажа най-безумния начин, по който са се опитвали да ме свалят. Нека хм, господата да си вземат поука. Та, случката накратко:

"Строежа", фрашканица както обикновено. Поредна бира дава вот, така че аз смело се устремявам към заветното WC. Пътя ми прегражда безименен младеж, когото за краткост ще наречем ТОЙ. Диалогът е следният:

ТОЙ: Минаваш за четвърти път. Много си симпатична. (явно точно четири тура са му трябвали, за да стигне до този извод)

АЗ: Много наблюдателно, но просто оттук минава пътят за тоалетната. (трогната съм от високото мнение и свенливо приклепвам, но наистина не мога да му отговоря друго, ако искам да съм фактически достоверна)

ТОЙ: Защо?

АЗ: Хм, градоустройствен план, знам ли.

ТОЙ: Момиче като теб не трябва да ходи. (печели бонус, определено ми приковава вниманието)

АЗ: Защооо? (така де, да пълзя ли)

ТОЙ: На такова секси тяло няма да отиват разширени вени.

Тук вече изпадам в пълен потрес и едвам сдържам хилежа си. Сори, но и ти няма да се почувстваш добре, ако жена ти демонстрира интереса си с: „Толкова сте симпатичен, смятам, че изобщо не е редно да Ви оперират панкреасa”. Просто медицинската тема и буквализмът не навяват особено еротични мисли.

В резултат - двама души, прибрали се на две различни места... Твърде неуспешен опит, определено.

... Хората са казали: „Мълчанието е злато”.

И са били болезнено прави за определени ситуации. Така че, ако си харесате момиче, бягайте като опарени от клишираните фрази.

Или поне се постарайте да помислите преди да говорите.

Жените ги надушват тези неща.