С моя предишен приятел се запознахме преди много години. Аз продавах едни бланки и той често купуваше от мен. Идваше вечер след работа и аз го канех вкъщи, понеже навън беше студено. Лека, полека, след дълги срещи почти всяка вечер разбрах, че започвам да изпитвам дълбоки и истински чувства към него.

Започнахме да излизаме заедно, опознах го. Беше скромен, малко срамежлив човек, много добър и отзивчив. Излизахме всяка вечер, обикаляхме всички места из региона. Година след нашето запознанство той се премести да живее при мен. Нещата вървяха много добре между нас. Бяхме изключително щастливи заедно, без проблеми и дразги между нас.

Това продължи близо две години. Живеехме си щастливо, ходихме, където ни се искаше през лятото на море, зимата на ски. Обаче така стана, че се наложи да се прибере вкъщи, защото баща му имаше здравословни проблеми, но връзката ни продължи и така.

Отначало всичко беше наред, но впоследствие взехме да се виждаме все по-рядко, обаждаше се от дъжд на вятър един път в седмицата, накрая веднъж в месеца. Накрая дори спря да се обажда. Аз започнах да се притеснявам какво става и да го търся, но не го намирах в тях, майка му ми казваше, че е излязъл.

Липсваше ми много и не знае какво става, защо ме отбягва. След време видях неговият колега, който ми каза, че много работа имал и затова нямал време.

Наближаваше Коледа, най-хубавият празник и една вечер той ми се обади съвсем ненадейно и се изненадах да го чуя. Новината, която ми съобщи ме накара да изтръпна.

Каза ми, че се сгодил и скоро щял да се жени. Почувствах се съкрушена и изоставена. Толкова много го обичах, а той го каза съвсем спокойно, сякаш нищо не е било, не знаех какво да кажа. Тогава разбрах, че това е било просто една авантюра за него. Дълго след това мислех, че всички мъже са такива, но за радост не всички.

Наскоро срещнах подходящия.

Ако това ви хареса, гласувайте за него на страницата ни във Фейсбук:

http://www.facebook.com/album.php?aid=273801&id=369579496036&saved#!/photo.php?fbid=10150090745056037&set=a.500575116036.273801.369579496036