Веднъж вече съм го казвала, но хайде този път по-сериозно:

1) Не искам да пуша: Върла пушачка съм, имайте предвид. Но ако е минало като хората, ако краката ти са омекнали - уха, кой ще се сети да става за пепелник? Освен това, все още живея с идеята, че някой ден ще избягам от безумната urban среда, от напоените с никотин дни и нощи, от цялото безсмислие. Хей за това не искам да си пуша до леглото! Нека мирише на теб, мен, любов и унция ароматна свещ!

2) Да си говорим: Абе, ако има какво толкова да си кажем, ще се видим/чуем пак, нали??? Искам само да се сгуша и да заспя! Така уютна може да бъде тишината... Толкова е красиво да попиваш емоцията със сетива... Освен това съм забелязала чисто несъответствие между думи и дела: хора, колко от децата са "планирани"? Колко пъти се кълнеш, че "Не, НЕ" и пак като се видиш лице в лице с някой... ахам, вече станал филма. Добре, колкото повече говоря, все по-неразбрана оставам. Колкото по-силно се заричам, толкова повече така се плъзгам по наклонена плоскост. Затова може поне след секс да си спестяваме излишното натоварване с думи. И без това бийтбокса те дъни в гръкляна тогава.

3) Да ставам до банята: Гледали/чели ли сте "Парфюмът. Историята на един убиец"? Хм, книгата е на Патрик Зюскинд. В нея става дума за феромоните, идеалния парфюм и прочее психарийки. Но наистина, ако не преспя с аромата на един мъж, все едно изобщо не е имало смисъл. Няма по-хубаво от това да се заровиш в "кожата на някой". Е, добре де, как иначе ще го разпознаеш??? Хмм, а?

4) Да ми се благодари: Ооооо, мерси! Човек със свободна воля и чувства съм. Хора, събудете се! Сексът все още е чувства, емоция, радост. Хайде няма нужда да го превръщаме в "пито-платено"! Гррррр...

5) Да ми казват, че аз трябва да благодаря: Ммм, най-обичам "звездите". Тези с "богопомазания" малко крачка встрани. И повече да не съм чула тъпи реплики, моля ви!

6) Да се чудя: Ние имаме ли връзка? Той какъв начин на изразяване има? Какво ще се случи? Все идиотски въпроси! Имаме-нямаме, каквото сабя покаже. Е, със сигурност се изразява по-малко истерично, така че не мога да разбера като ти кажат "целувам те, лека" какво има да умуваш повече... А "какво ще се случи" разбива!!! - Ще поживеем и ще видим: това май е най-сигурното, хаха.

7) Да ям: Сигурно не бих отказала парче шоколад, плод или нещо друго мило, обаче за сериозни подвизи... Леле-леле - бе на кой му се става, бе хора! Иначе виж - закуската, обяда и вечеря са от мен, хаха:)

8) Да се обърне на другата страна и да заспи: Ехооо! Ок, и аз спя тежко въртящо се... Но пък поне да не ме гушне за лека нощ... Обидно е някак!

9) Да си ровя за бельото близо час (с риск за пребиване): Добре де, след като си се "отдала" на някой, какво има толкова да се свениш??? Спокойно можеш да си изкараш и нуди "Лека нощ, деца" според мен. А и е къде-къде по-приятно.

10) Да планувам: Понякога ми е много трудно да се справям с мислите, страховете, бесовете в главата си. Естествено, знам че е тъпо:) Затова е хубаво човек да се радва на момента! Има ли значение дали ще се "намерите", "ще сте щастливи цял живот"? Абе, ок, има, сигурно, но по-важно си остава, че сте били заедно "тук" и "сега". Колкото - толкова. За промоциите после.

В крайна сметка, май важно е не какво искаш след секс, а какво преди него... Или в промеждутъка между двете:)

Но каквото и да е то, МОЛЯ ВИ - да не забравяме чувствата!

 

http://julllinkata.blog.bg/