Начертайте план на своето жилище и определете неговото разположение спрямо светлината. За да привлечете към себе си повече пари, трябва да обърнете внимание на югоизточния сектор и да направите в него своеобразна "ревизия".

Първоначално приберете всички вещи, които предизвикват у вас някакви неприятни емоции, напомнят ви за липсата на пари или за някакъв проблем.

След това добавете в този сектор пурпурен, червен и зелен цвят.Те привличат енергията на богатството в дома и я задържат. Купете си предмети с такива цветове. Подходящо украшение за интериора представляват камъните нефрит и аметисти, които са и силни талисмани. Набавете си символи на богатството. Например монети, парченце злато или ценни книжа. Струва си да ги съхранявате именно в тази част от своя дом.

Преместете и кутията си с бижута именно в този югоизточен сектор и вие ще привлечете в дома си късмета за повече пари. Символи на "щастливия живот" също са подходящи. Например снимки на децата си или домашните любимци, картини на места, които ви вдъхновяват или които искате да посетите. Поставете снимките на това място и си представете, че си поръчвате да се сбъдне това, което те изобразяват. За растения е важно степента на техния растеж. Според това ще се увеличава и вашето благосъстояние.

Не забравяйте да премахнете от този сектор всякакъв вид боклук. Незабавно го махнете, ако той блокира достъпа към мебел или врата. Ако живеете в къща убедете се, че таванът ви в тази част не тече - в противен случай оттам ще изтичат и парите ви.

Тоалетната, намираща се на това място, отблъсква енергията от вашия дом. Ако нямате никаква възможност да я преместите, постарайте се капакът на тоалетната чиния да бъде винаги затворен. За котешката тоалетна  действа същото правило. Махнете я от това място, ако искате да подобрите финансовото си положение.

Също така незабавно се отървете от всички счупено в това число и пукнатите чаши и изсъхнали растения са неподходящи за проникването на позитивната енергия във вашия дом. Кошчето за боклук също пречи на увеличаването на благосъстоянието.

Вслушайте се в тези съвети и ще пуснете в дома си енергията за увеличаване на благосъстоянието.

 

tiabg.com