Започнете от тапетите. Модерните тапети със съвременни десени в ориенталски стил ще създадат изключително интригуваща и релаксираща атмосфера в холя Ви. Добре е да подберете тапети в сиво-сини нюанси, с тъмни декорации, които да напомнят за древни и загадъчни китайски рисунки.

Силното присъствие на тъмните декорации по тапетите туширайте с мека мебел в неутрални цветове.

Задължителните черни акценти - освен тъмните шкафове, масичка за кафе и полици, с които е добре да се снабдите, за да постигнете елегантния китайски стил във Вашия хол, много артистични за интериора ще се окажат още дребните декоративни аксесоари като бокали, разположени по рафтовете или черен кафез, окачен в някои ъгъл на стаята.

Изберете тежки, много дълги завеси в същия нюанс, като тапетите. Семпъл, тъмен килим от американска агава ще е достатъчен, за постигането на желаната модерна визия за Вашия хол.

За да постигнете елегантен интериор в далекоизточен стил, може да се възползвате от предложенията за мебели, килими, тапети и аксесоари на India Jane , The Conran Shop , Roger Oates Design , Vaughan , Partridge & Green and Kersaint Cobb, съобщава bgInterior.info.