Днес предстоят първите елиминации във финалите на "Мюзик айдъл" и от екипът на предаването явно ще се постараят да осигурят зрелище на публиката.

След като в понеделник Фънки нападна най-популярния от участниците Иван, вчера членът на журито се закани да продължи да използва острия си език. "В сряда пак ще го захапя ", обещава той пред "Стандарт".

Бившият басист на "Ера" не пести епитетите си за скандалния участник. "Иван е такъв нискоинтелигентен тип. Ако спечели "Мюзик айдъл", това ще говори много показателно за нивото на хората в България. Той вече досажда на всички, изчерпа се."

Въпреки че Иван влезе в "Мюзик айдъл" именно по настояване на Фънки, е повече от очевидно, че промоутърът е променил мнението си. "Смятам, че това не може да бъде българският музикален идол. Как такъв ще представя България?! Бог да ни пази пази от простащината!"

Провинциалният произход на Иван Ангелов също се оказва пречка за бъдещето му развитие в очите на Фънки. "Дано такова нещо да не излезе извън страната, то ще изложи България. Селянинът с колелото! Дошъл от Айтос да показва на софиянци номера!", вълнува се Димитър Ковачев, който в началото на 90-те прекара няколко години свирейки из Скандинавия.

Как точно участникът стана известен като "Иван от Айтос" обаче остава мистерия, след като според официалната информация от сайта на "Мюзик айдъл" е родом от Бургас.