Разглеждайки разнообразна гама сайтове попаднахме на интересна информация, която би могла да заинтригува притежателите на конзола Xbox 360, същевременно и феновете на скоро появилата се игра за нея Bad Company 2.

В информацията разбрахме, че „зъл" гении е намерил начин да отключи всички ъпгрейди в играта абсолютно безплатно. Ето и самия начин, детайлно описан от този така добър човек, който я сподели с всички нас.

Преди всичко, трябва да бъдете регистрирани в сайта на Electronic Arts и регистрирайте Bad Company 2, ако вече имате регистрация като „ветеран", то тази стъпка ви е спестена.

След като си направите регистрацията, трябва да отидете на този адрес и създадете нов Д-р Пепър (Dr. Pepper) акаунт. Един път създали този акаунт, ще трябва да въведете един от универсалните кодове: CBEEAAA41NWH, CBEEAAAE4L9N, CBEEAAAFQG9J или CBEEAAAE98ZV.

В следствие на това ще се появи бутонче, което ще ви позволи да копирате линка, който ви показва. След като направите това, отваряте нов таб или прозорец на браузъра и поставяте този същият линк.

Вглеждайки се детайлно в целия адрес ще трябва да намерите в края на линка „=3" и да го промените на „=4", след което да натиснете enter, за да ви го зареди.

След това се логвате в истинския ви акаунт в сайта на EA и избирате играта Bad Company 2. Избирате си какъв клас кит искате и излизате от акаунта си.

Повторете стъпките от 1 до 8, докато имате точно 4 фалшиви акаунта, и не забравяйте да променяте цифричките в линка. Ъпгрейдите ви дават различна „версия" на вече съществуващите оръжия, както и нови скинове на героите, в зависимост какъв клас е.