Има ли почва понятие като лайфстайл у нас?

Че има - има, ама задължително в "Биад" или в някоя друга Мека на фолка, където можеш да се насладиш на наличието на поне три кубика силикон в поредната руса фолк звезда на небосклона и на липсата на каквито и да е гласови данни като противовес.

Има ли звезди у нас?

Най-популярната личност в светския ни елит е изрусено циганче, което твърди, че си пада по мъже и се разхожда в женски дрехи?! Не е проблемът, че си говорим за посредствен PR, проблемът е, че върши работа. Хората у нас търсят точно това.

Какво вълнува средностатистическия читател на тема лайфстайл у нас?

Пишем си предимно за секс, за това кой кого у нас е оправил, направил, забравил и прочее, без дори да обръщаме внимание на пола. Пишем за цици, на коя балончето пораснало, на коя зараснало, на коя й се спукало.

Пишем за новите звезди на българския небосклон - тези, които се раждат не от другаде, а от месечен престой в къщурка в планината, в която обитателите се карат помежду си. Пацо, Зара, Найден, бат Сали, Аксиния, Деян... да изреждам ли и други герои от новото риалити време?

Някои имат безспорен талант за това, което правят, но просто не са част от това понятие lifestyle. И за съжаление, явно появата на страниците на "Плейбой" или това да си го развееш на улицата пред няколко седмокласнички те правят звезда у нас.

Не претендирам да имам чепици от крокодилска кожа или бастунче, но със същия успех и аз съм част от родния елит. Само дето ми е малко тъжно, защото тая нашaта приказка си звучи съвсем като оня кратък виц за гея. Дето пичът вика: "Aз съм гей!", а другият го пита: "БМВ седмица имаш ли, бяла спретната къщурка с две басейнчета отпред и ролекс за 20 бона?!

Ако ги нямаш, братче, истината е една - никакъв гей не си, ти си си най-обикновен педераст..."