Кадрите, записани с GoPro Hero7 Black са лесно разпознаваеми, най-вече заради невероятното качество на картината и безкомпромисната стабилизация, за които другите модели на пазара могат само да мечтаят.

GoPro Hero 7 Black, Silver и White - новото от GoPro

Новото GoPro снима по-добре от смартфон

Отново вдига летвата много високо

Това обаче е на път да се промени, след като наскоро DJI представи първата си екшън камера, която се казва Osmo Action и притежава повече екстри от водещия модел на GoPro.

Снимка 423620

Източник: DJI

Също като Hero7, Osmo Action може да снима видео с 60fps при 4К резолюция, да прави страхотни таймлапс видеа, да снима в забавен каданс и да снима под вода, като Osmo издържа на до 11 метра под морското равнище, а Hero7 - на 10 метра.

Osmo Action също печели от страхотна стабилизация, подобна на тази на GoPro.

Снимка 423622

Източник: DJI

Най-голямата и значима разлика между двете камери е наличието на цветен екран за моментално възпроизвеждане на изображенията, който DJI са успели да вместят непосредствено до лещата, докато екранът на Hero7 е на гърба на камерата.

Снимка 423619

Източник: DJI

Това е изключително атрактивна екстра за повечето потребители, които няма как да снимат в "селфи режим" с Hero7.

Osmo Action е съвместим с всички джаджи за прикачване, произведени от GoPro, което означава, че собствениците на GoPro ще могат да използват аксесоарите си и с модела на DJI.

Снимка 423621

Източник: DJI

Като черешка на тортата, DJI успяват да подбият цената на Hero7 Black с цели 50 долара и така Osmo Action струва едва 350 долара. Камерата влиза в продажба от следващата седмица и ще може да бъде закупена директно от сайта на DJI.