На червения килим е съвсем очаквано да виждаме звездите с впечатляващи тоалети - някои по-предизвикателни, други пък направо странни. Но сред цялото разнообразие от все привличащи вниманието визии, напоследък се откроява и стилът на Теса Томпсън.

Съмър Уокър, BET Awards 2022, хмонги и защо дизайнерката на тоалета трябваше да се извини

Певицата, която се появи (почти) гола на червения килим

Съмър Уокър оставя малко на въображението

С появите си на специални събития актрисата приковава погледи с изискани и елегантни тоалети, с които връща надеждата и на дизайнери, и на стилисти, че все още има знаменитости, придържащи се към по-класически, но все пак ефектни визии.

Списание Vogue дори определя Теса Томпсън за най-добре облечената жена в Холивуд в момента и го доказва с най-скорошните ѝ тоалети.

Те все пак уточняват, че тя работи с дизайнери. Това обаче е напълно очаквано. Все пак, едната от визиите ѝ е за премиерата на четвъртия сезон на сериала "Западен свят" с нейно участие.

Теса се появява на червения килим, облечена в елегантна дълга рокля на Wayman + Micah в златисто, излята по тялото ѝ, леко разкрояваща се под колената и с дълги ръкави.

Съвсем лек, но забележим и закачлив акцент е черната кадифена панделка в долната част на гърба на актрисата. Теса носи също и лента около врата си, в същия цвят и материя като панделката.

За другото си специално събитие наскоро, премиерата на филма "Тор: Любов и гръмотевици", тя отново избира да носи дълга рокля, но този пък на марката Armani.

Създаден специално за събитието, тоалетът пак е стилен, но по-разчупен и показващ повече плът в сравнение с предишния. Направен е от сребриста металическа материя и сам по себе си изглежда доста ефектно.

Вероятно затова Теса предпочита да не добавя натрапващи се аксесоари и се спира на деликатни сребристи обеци, пръстен и гривна над лакътя.

А върху актрисата роклята изглежда още по-впечатляващо и разкрива малко повече от завидно добре поддържаното ѝ тяло.

Бела Хадид, Джиджи Хадид, дефилето им за Marc Jacobs, на което се появиха сякаш с обръсната коса и вежди и шокираха с извънземни визии

Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Сестрите дефилираха почти без коса и вежди

Смеем да кажем (макар че щом Vogue вече го твърдят, едва ли има нужда от друго мнение, но все пак да споделим и ние), че Теса Томпсън определено може да е най-добре облечената жена в Холивуд в момента.