"От пътешественици за пътешественици" - това е мотото на Sofia Travel Fest, който обещава да ни отведе в необятния свят на големите приключения. 

С нелеката задача да ни вдъхновят и мотивират да открием и опознаем нови и интересни места се заемат 11 приключенци. От първа ръка слушателите ще получат и ценни съвети, които да използват по време на своите пътувания по цялото земно кълбо. 

Семинарите в Sofia Travel Fest са разделени на три сесии с кафе паузи, обяд и коктейл. Разказите за пътешествията започват от България и минават през Гърция, Швейцария, за да стигнат до отдалечени точки като Бутан, Южната част на Африка, Антарктида.

Снимка 467283

Източник: iStock

Всичко ще завърши с едно Околосветско пътешествие за 13 месеца с 250 хиляди изминати километра и 36 посетени дестинации. За него ще разкаже Ангел Ризов (34 г.).

Събитието е целодневно и ще се проведе на 7 март в кино "Люмиер". Програмата започва в 9 ч. с регистрация и чаша кафе, и продължава чак до 21:45 ч. 

Снимка 467284

Източник: iStock

Каузата, зад която застават организаторите, е да "Пътешестваме отговорно". Заради това фестивалът ще завърши и с излъчването на късометражния документален филм "Сокотра невидимия остров", който я олицетворява напълно.

Билети и повече информация за Sofia Travel Fest има тук.