Популярната поп изпълнителка Поли Генова избра да пазарува в черната седмица в Kaufland България, по време на която от 11 ноември до 17 ноември се предлагат над 350 артикула с до и над 50% намаление. В началото на седмицата Поли Генова посети обект на веригата и разказа за богатия избор от качествени продукти, които се предлагат в Kaufland.

Снимка 452607

Източник: Kaufland България

По време на черната седмица известният актьор Наум Шопов и неговата приятелка Теа Минкова също посетиха Kaufland, където избираха сред богат асортимент от продукти на отлични цени. Двамата посъветваха феновете си да се възползват от големите намаления, които веригата предлага.

Промоционалният асортимент от кампанията на Kaufland България включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, стоки за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за лична грижа, детски играчки и хранителни стоки. Предложенията са до изчерпване на количествата.

Снимка 452605

Източник: Kaufland България

Сред най-атрактивните предложения в черната седмица на Kaufland са бяла и черна техника с избрани качествени продукти за дома и продукти за лична грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди, Kaufland добавя още една година търговска гаранция. По този начин компанията дава на потребителите 3 години гаранция* за бяла и черна техника и засвидетелства своя стремеж да предлага на потребителите продукти с високо качество.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland има за цел да осигури на своите клиенти не само разнообразие от продукти на отлични цени, но и по-комфортно пазаруване. Високото качество в обслужването на клиенти заляга в политиката на компанията. То беше международно признато през 2019 г., когато Kaufland получи златен медал QUDAL за отличното качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на компанията.

*3-годишната гаранция не се прилага за следните продукти, част от асортимента на кампанията: мобилен телефон Samsung Galaxy A10, мобилен телефон BLUE Z5 и видеорегистратор NAVIGEL. Тези изключения са отбелязани в седмичната брошура на Kaufland, валидна в периода 11.11.19 - 17.11.19.