Често се губим сред хилядите козметични продукти. Примамвани сме от реклами, прекрасни обещания, дадени от марки, искрящи опаковки, опияняващи аромати или експлозии от цветове.

Средствата за красива визия не са никак малко: фон дьо тен, сенки, руж, хайлайтър, коректор, червило, гланц, моливи за вежди и за очи и списъкът продължава. Често обаче се оказва, че в крайна сметка купуваме различни продукти, които почти не използваме. Перфектен грим може да се постигне с минимален набор от козметика, но тя трябва да бъде адаптирана към специфичните нужди. Maybelline например има козметика за всеки тип кожа, затова е подходящ вариант, ако не искате да имате никакви притеснения.

Представяме ви 5 продукта, с които можете да направите цялостен грим, независимо дали ще бъде дневен или вечерен:

Фон дьо тен

Имате нужда от фон дьо тен, независимо дали искате да скриете някоя пъпчица или просто да изглеждате перфектно през целия ден. Можете да получите сияйна кожа, без несъвършенства, независимо от нейния тип и подтон. Качественият фон дьо тен се слива идеално с кожата и я предпазва от вредните влияния на околната среда. Много е важно продуктът да бъде избран правилно - според възрастта и типа кожа.

Пудра

Това е продукт, който преобразява лицето. Перфектна кожа, гладки пори и без мазен блясък - вашият грим ще изглежда безупречно. Изсветлява, матира и фиксира грима в зависимост от свойствата, които притежава. Може да е насипна или компактна, важно е да не се прекалява, за да не се създаде ефект на маска.

Сенки за очи

Независимо дали искате естествен грим, или пълен с цветове, сенките идват на помощ. Изберете комплект, който съдържа широка гама от нюанси, които можете да комбинирате един с друг. Така лесно ще създавате всякакви варианти.

Спирала за очи

Погледът е този, който може да завладее моментално, затова очите трябва да бъдат подчертани с качествена спирала. За невероятен обем, плътност, удължаване, както и с формули за грижа, цветни, без восък, с ефект на изкуствени мигли, трябва само да сте наясно какъв резултат търсите.

Червило

Казват, че жена с червено червило може да завладее света. Дори и да не сте готови да го направите днес, червилото не трябва да липсва в козметичния ви арсенал. Матово или перлено, течно или стик, изборът е ваш.