Всяко лятно приключение обикновено започва с пътуване, а за да бъде вашето комфортно и безопасно, Prestigio представя един от най-новите си видеорегистратори, който е изключително подходящ при семейни пътувания и превозване на пътници.

RoadRunner 380 е с две камери с висока резолюция, компактен черен пластмасов корпус и тежи само 88 грама. Качеството на видеото FullHD и лесно свалящата се камера с IR-сензор за нощно виждане правят този модел най-доброто решение за превозване на пътници.

RoadRunner 380 осигурява видимост както на пътя, така и в салона на превозното средство. Вътрешната камера с бързо освобождаване записва висококачествено видео в HD резолюция (1280x720) при 30 кадъра в секунда.

Контролът на обстановката вътре в превозното средство гарантира безопасността. Камерата е подходяща за всички видове пътнически превози, включително таксиметрови, на деца и пътувания със семейството, без шофьорът да се разсейва от пътя.

Снимка 579575

Източник: Prestigio

Основната камера записва ситуацията на пътя във FullHD (1920x1080) при 30 кадъра в секунда и също работи в режим на нощно виждане. Ъгълът на виждане от 140° покрива до 5 ленти за движение. Устройството е оборудвано със сензор за движение и разполага с цикличен запис на нови файлове върху архивирани неподходящи.

Обикновено най-голямото предизвикателство по време на пътуване е ангажирането на вниманието на децата и осигуряване на тяхното спокойствие. Малчуганите вече могат да се забавляват с цветния и удобен детски таблет SmartKids Pro - подходящ за деца от 8-12 години.

Снимка 579573

Източник: Prestigio

Интерактивният 10.1-инчов IPS екран с 1280x800 пиксела резолюция осигурява жива и ярка картина по време на игра, гледане на анимационни или образователни видеа, а висококачественият образ намалява напрежението на очите.

SmartKids Pro може да бъде използван, както за учене, така и за забавление. Децата сами ще открият интересно и полезно за тях съдържание: аудио и видео, образователни игри и приложения, като по този начин ще развиват основни качества и умения свързани със способността за самостоятелно развитие, учене по интерактивен начин и чрез игра, взимане на собствени решения.

Снимка 579579

Източник: Prestigio

SmartKids Pro задоволява изискванията и на най-взискателните родители с функцията си за родителски контрол, която ви позволява да персонализирате работния плот, да избирате медия файлове и приложения, които да са достъпни за детето, да блокирате нежелани сайтове, да ограничавате времето за ползване на таблета и да преглеждате отчети за дейността. Младите потребители ще имат възможността да заснемат своите приятни моменти от лятната ваканция благодарение на 2.0 MP основна камера или на 0.3 MP предна камера. Детският таблет има вградена стойка и ергономичен калъф, което го прави удобен за детето да го държи в ръцете си. Това минимизира възможността устройството да се изплъзне поради невнимание. SmartKids Pro е снабден с гумирани ъгли за неочаквани падания и удари.

Освен за най-малките, това лято Prestigio се грижи за комфорта и забавлението и на останалите членове на семейството, като представя цветния таблет Q Pro. Оборудван с 8-инчов HD екран и IPS технология, таблетът гарантира естествени цветове и широк зрителен ъгъл, за да може екранът да се гледа под всеки ъгъл без изкривявания.

Снимка 579574

Източник: Prestigio

Вашият таблет е удобен и мобилен, с него можете да прекарвате приятно времето си с любим филм или в социалните мрежи. Изработен от здрава пластмаса с текстурирана повърхност, таблетът е приятен както за окото, така и в ръката. Той може да се държи лесно и в една ръка и има покритие защитено от издрасквания.

Моделите се предлагат в тъмносив, червен и ментов цвят. Вътрешната памет на таблета е 16 GB, но това не е всичко! Можете да поставите micro SD карта памет и да разширите капацитета му за съхранение на данни с до 128GB. Това е достатъчно за съхраняване на хиляди снимки и видеофилми.

Снимка 579577

Източник: Prestigio

Снабден с четириядрен процесор и 2 GB RAM, таблетът е отличен избор за работа с най-различни приложения: от комуникации с месинджъра до възпроизвеждане на видео. Благодарение на батерията с капацитет 5000 mAh и бързата 4G връзка, вие ще останете свързани където и да се намирате.

Мощната батерия ще гарантира, че няма да останете без заряд в най-важния момент, а поддръжката на 4G ще позволи да провеждате разговори и да бъдете онлайн, когато не можете да разчитате на близка Wi-Fi мрежа.

Този таблет също има функция за родителски контрол - родителите могат да ограничават достъпа на своите деца до определено съдържание, и да контролират приложенията и програмите, които използват. Освен това, можете да инсталирате полезно за децата съдържание - образователни игри и приложения.

Prestigio завършва серията си от летни продукти с един от най-важните аксесоари - комплект за охлаждане на вино. Комплектът ви позволява да охладите и поддържате виното при оптимална температура, за да се насладите на вкуса му.

Тапите за вино и шампанско, включени в комплекта, осигуряват допълнително съхранение на вашите напитки. Охладителят за вино е със специален акумулиращ ниската температура гел, който бързо охлажда виното и след това поддържа идеалната температура.

Снимка 579580

Източник: Prestigio

Предварително охладете устройството във фризера и след това го сложете върху бутилката. Вакуумната тапа затваря плътно бутилката, а специална помпа, вградена в нея, ви позволява да отстраните излишния въздух. Това помага да се запази качеството на виното при съхранение след отваряне на бутилката.

Тапата за шампанско запечатва плътно бутилката с шампанско и помага за запазване на вкуса на напитката. Комплектът е лек, компактен и удобен за пренасяне - той може да стане неизменна част от всеки ваш пикник сред природата.