Представете си място, на което можете да откриете всичко, което ви трябва - храна, лакомства, купички, играчки, дрехи, козметика.

Не за вас, а за вашия домашен любимец.

Представете си море от възможности за избор между разновидности кучешка и котешка храна, която отговаря на специфичните нужди на вашия домашен любимец. Или вкусни лакомства, само гледката на които да кара вашия питомец да примлясква нетърпеливо.

Представете си дрехи и аксесоари за допълнителния член на семейството, които ще ви помогнат да пътувате, да играете и да се наслаждавате на всеки сезон изцяло с по-малко притеснения и повече забавление.

Най-големият и най-модерният магазин Maxi Pet в България отваря този уикенд, 19.06

Източник: Maxi Pet

Най-големият и най-модерният магазин Maxi Pet в България отваря този уикенд, 19.06

А сега си представете, че можете да избирате всичко това заедно с домашния си любимец. Звучи ли ви като начало на анимационен филм, в който главни герои са животните?

Всъщност в новия супермагазин за домашни любимци Maxi Pet те наистина са главни герои.

Намерете ни в ""Младост " 4 (Технополис парк) с адрес "Околовръстен път" 265

Източник: Maxi Pet

Намерете ни в ""Младост " 4 (Технополис парк) с адрес "Околовръстен път" 265

На стопаните е ясно, че да имаш домашен любимец не е прищявка, а призвание. Това е грижа и любов за още един член на семейството. Дългогодишно обвързване и приятелство. Обещание за обич и разбиране.

С 20-годишен опит в региона, Maxi Pet се грижи за домашните любимци, помагайки на техните собственици да създават сигурна и отговорна среда за пухкавите членове на семейството.

Скоро това ще е още по-лесно за жителите и гостите на столицата. Магазинът на Maxi Pet в София отваря врати на 19 юни, събота, в "Младост " 4 (Технополис парк) с адрес "Околовръстен път" 265.

Надникваме в Maxi Pet София седмица преди отварянето и първото, което прави впечатление, е, че дори да влезете в магазина, придружени от 101 далматинци, ще има място за поне още толкова, плюс стопаните им. Извън шегата, просторните 1000 м² превръщат мястото в истински супермаркет за домашни любимци, който съчетава всичко, от което се нуждае вашият пухкав приятел, и позволява да пазарувате с него.

Изберете подходящите лакомства за всеки повод от нашия богат избор

Източник: Maxi Pet

Изберете подходящите лакомства за всеки повод от нашия богат избор

Наличният безплатен паркинг гарантира комфорт и удобство. Магазинът предлага разнообразие от продукти за всички видове домашни любимци - безброй марки храни, лакомства и забавления.

Любопитна подробност е, че както в големите супермаркети за хора често има "фермерски кът" или място за натурални продукти, подобен щанд има и в Maxi Pet, така че пазаруването да се усеща като наистина специално изживяване.

Второто, на което неминуемо обръщаме внимание, са цените. Maxi Pet обещава това да са най-добрите на пазара, като при откриването на магазина в София на 19 и 20 юни всичко ще се предлага с 20% намаление.

В Maxi Pet на ваше разположение са както икономични марки, така и висок клас продукти. Това разнообразие гарантира, че всеки един клиент ще може да открие идеалната храна за своя питомец.

Намерете любимата храна за домашния си любимец и открийте нови марки

Източник: Maxi Pet

Намерете любимата храна за домашния си любимец и открийте нови марки

Maxi Pet осъзнават колко важно място в семейството заема домашният любимец, затова персоналът е обучен да съдейства с най-добрите решения за всяка ситуация. Ако вие сами не може да прецените от какво се нуждаете, те ще ви ориентират кой е най-подходящият продукт.

Maxi Pet разполага и с ветеринарна аптека

Източник: Maxi Pet

Maxi Pet разполага и с ветеринарна аптека

В магазина има и ветеринарен лекар, който да ви посъветва или да ви помогне да откриете предписаното от вашия ветеринар лекарство в аптеката на магазина. Всеки, който някога се е оказвал в ситуацията на млад стопанин, знае колко е важна навременната експертна информация.

За да се насладите и вие на това изживяване, вземете вашия домашен любимец със себе си на откриването на Maxi Pet на 19-20 юни, "Младост" 4 (Технополис парк) с адрес "Околовръстен път" 265, където ще имате възможност да се срещнете с нови приятели и да се възползвате на 20% отстъпка на всичко.