"Мебели Виденов" откриха своя най-голям 43-ти шоурум в София на ул. "Околовръстен път" 106 А. Голямото пространство се оказа препълнено с хиляди хора във вечерта на откриването. Многобройните клиенти почерпиха вдъхновение за обзавеждане на своя дом от интериорните решения, разположени на 3 етажа и 3000 кв.м площ.

Снимка 447263

Източник: Мебели Виденов

Водещият на голямото откриване, Павел Владимиров, обиколи заедно с гостите всяка секция на магазина, а специалната викторина с награди, направи разходката още по-забавна. На всеки етаж беше подготвено специално магическо представление.

Снимка 447266

Източник: Мебели Виденов

Летяща маса, предмети, които се превръщат в заек, златна рибка и още много фокуси забавляваха малки и големи. Впечатляващо танцово представление от светлини прикова погледите на всички посетители. Неонови подаръци, светлинна декорация и заря бяха само част от нощните светлини на шоурума.

Снимка 447264

Източник: Мебели Виденов

Организаторите бяха помислили за забавления на цялото семейство. Най-малките посетители откриха нови хоризонти за игра в детския кът на магазина. Модерните интериорни решения на "Мебели Виденов" омагьосаха посетителите със стил и красота. Вдъхновението беше част от магията, която се носеше в "Нощта на мебелите".

Снимка 447262

Източник: Мебели Виденов

Специално направена стая без гравитация привлече интереса на всички и се превърна в най-сниманата зона. Гостите се забавляваха в измислянето на различни пози, в които гравитацията да не ги "улови". Всеки можеше да сподели в социалните мрежи своята креативна идея със снимка и хаштаг #gravitychallenge

Снимка 447268

Източник: Мебели Виденов

Изненадите и наградите в новия шоурум на "Мебели Виденов" продължават. Всеки посетител може да се включи в голямата томбола до 20-ти октомври и ще има възможността да спечели една от 333 награди - 3 ъглови дивана "Джъстин", 30 ваучера на стойност 300 лв. и 300 релакс стола Максим. Специално и само за този шоурум, "Мебели Виденов" предлага 30% отстъпка за избрани продукти до 20 октомври.

Снимка 447265

Източник: Мебели Виденов

Снимка 447267

Източник: Мебели Виденов

Снимка 447257

Източник: Мебели Виденов

С най-новия си магазин компанията залага съвременен имидж и един по-различен поглед към мебелите. Тук те са не само мебели, а носят душата и уюта на своя бъдещ дом.

Повече информация за събитието можете да видите на: 

https://furniturenight.com/