Луксозните брандове започнаха масова борба с ментета, и ги разбираме. Не говорим само за космическите финансови загуби, но има стоки, които са цяло произведение на изкуството, включително когато говорим и за спорт.

Gucci, Facebook, имитациите и защо двете компании водят общо съдебно дело

Какво събра Gucci и Facebook

Поводът не е никак приятен

А тренировките вече не са просто средство за поддържане на топ форма. Те са и един от начините да демонстрираме добър вкус, като изберем подходящите аксесоари, които не само са функционални, но и изглеждат повече от добре.

Говорим за продукти, които са едновременно и спортни, и дизайнерски, и вдигат високо летвата и на двата фронта. И по отношение на ефекта от упражненията, и по отношение на стила ни.

Ръкавици за бокс Elisabeth Weinstock Python

Започваме с едно произведение на изкуството, буквално. Ръкавиците на дизайнерката Елизабет Уайнсток се изработват ръчно от екзотични кожи, включително и от змийска, като сами можем да изберем материала и да си ги поръчаме.

Има само една тънкост - от едноименния бранд изрично препоръчват да не ги използваме на ринга. Жалко.

Скейтборд Saint Laurent Rive Droite Gold-Leaf Wood

Снимка 530414

Източник: ysl.com

Този красавец от дърво е със златно покритие и се предлага на части. И нищо чудно - самата дъска е толкова стилна, че сопокойно може да остане само като част от интериора на всеки дом.

Дъмбели Hock Design

Ето тук вече говорим за покритие от истинско 18-каратово злато. Въобще, всички спортни уреди от немската компания Hock Design са като произведения на изкуството. И дори да не сме от най-редовните посетители във фитнес залата, дизайнерските им продукти си струват всеки цент, дори и да ги използваме като украшения за дома ни.

Отслабването, разговорите в движение, разтяганете пред телевизора и други начини за отслабване

4 мързеливи трика за отслабване

Горим излишни мазнини с минимални усилия

Баскетболна топка Prada

Тази луксозна баскетболна топка от прочутия италиански бранд е блестящ пример за печеливша комбинация от стил, практичност и предмет, с който да постигнем високи резултати в спорта.

Ролкови кънки Hermès

Снимка 530416

Източник: hermes.com

Снимка 530417

Източник: hermes.com

90-те години се завръщат в модата под различна форма.

Rolls-Royce, Hermès, Phantom Oribe и какъв модел си поръча японският милиардер Юсаку Маезава

Как изглежда най-луксозният Rolls-Royce до момента

И на кого е собственост

Луксозната модна къща Hermès също прави реверанс към доброто старо време със своите семпли ролкови кънки, изработени от кленово дърво и висококачествена кожа.