Времето се затопля и някои чак сега се замислят как да влязат във форма, за да облекат спокойно банския си костюм или нещо по-късо. Редица звезди, подобно на Уил Смит, също са се отпуснали през студените месеци и в момента трескаво търсят ценни съвети от своите лични треньори.

Уил Смит, Best Shape of My Life, най-лошата му форма и как ще я промени

Най-лошата форма в живота на Уил Смит

Актьорът е неузнаваем

Американката Латоя Джулс е сред най-уважаваните експерти от холивудските знаменитости и пред Eat This, Not That! споделя няколко изпитани трика за отслабване.

Но тя е и операционна сестра, което я прави още по-добър специалист на тема здравословно хранене и въобще - отслабване.

Според Джулс най-добрите упражнения за изгаряне на калории и подобряване на тонуса са претеглените клекове. Те стягат едновременно корема, краката и глутеусите.

Снимка 531256

Източник: iStock

Що се отнася до храненето, тя вярва, че най-добрите приятели на отслабването са дисциплината, по-честите хапвания и закуската, която е ключова. Съветва никога да не стигаме до момента, в който сме на ръба да припаднем от глад, защото тогава най-често посягаме към вредните ястия.

Снимка 531257

Източник: iStock

На онези, които като нея се застояват пред бюрото и невинаги имат време за обяд, препоръчва да се подготвят още преди да отидат на работа с нещо бързо, полезно и засищащо, с което да спасят вредите от празния стомах.

Овесените ядки, протеинът, мазнините и как да ни държат сити за по-дълго

Трикът, с който овесените ядки ни държат сити по-дълго

Лесно и вкусно

Тя например се запасява с една ябълка плюс фъстъчено или бадемово масло. Така си набавя протеини, мазнини и фибри, които я държат сита по-дълго. Напомня и за още един трик, за който всички сме чували, но често забравяме. И това е да се храним бавно, за да не преяждаме.