Тенденциите в маникюра се сменят постоянно и е лесно да намерим вдъхновение за пореден експеримент с ноктите си. Можем да се вдъхновим от сезона, от любимия си сладолед, от актуален мотив или дори от нов филм.

Морският маникюр - най-актуалният в момента

Най-актуалният маникюр в момента

Все пак идва лято

Не точно така стоят нещата с педикюра. Много от нас се сещат за него, чак когато лятото почука на вратата и стане време да обуем сандали. И тук обаче има трендове, макар и не толкова шармантни, колкото тези за маникюра. Ето три от актуалните според WhoWhatWear

Ярки цветове

Червено, оранжево, цикламено, коралово - какво по-подходящо време от лятото да оцветим така ноктите на краката си? Актуални са още неоновите цветове и дори пастелните като люляково, пудрено розово, ментово зелено.

Декорации

За момента декорациите на педикюра не са твърде популярни, но все повече клиенти на салоните за красота решават да ги ползват. Пък и защо да не развихрят въображението си на тема тропически плодове, летни коктейли, морски животни и т.н.?

Френски педикюр

Елегантен и никога неизлизащ от мода, френският маникюр се пренася и на краката. С него няма как да сбъркаме за какъвто и да е повод, сезон или тип обувка.