Най-накрая дойде време за дълго отлаганото лятно почистване. Но сега му е времето и на подновяването на счупения сервиз от чаши за вино, и на купуването на нова посуда и стоки, с които да се впуснем в новите кулинарни предизвикателства на целия куп следвани инфлуенсъри и известни личности.

Снимка 486461

Източник: iStock

Shop.gladen.bg няма да подреди дома и кухнята вместо вас, но за сметка на това ще Ви остави да допиете сутрешното си кафе, докато чакате всички необходими продукти да пристигнат до вратата на дома ви. Онлайн магазинът работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT и извършва доставки в София и околността.

Голямото разнообразие от продукти включва близо 5000 артикула от цял свят, разпределени в много и разнообразни категории. Докато сте седнали удобно на дивана си, освен храна от Shop.gladen.bg може да поръчате и всичко необходимо за дома и градината - пособия за чистене, перилни и почистващи препарати, домашни потреби и посуда, кани и купи и много други полезни и необходимо за всяко домакинство стоки.

Снимка 486459

Източник: Shop.gladen.bg

Всяка седмица онлайн магазинът подготвя специални предложения и промоции на избрани продукти, съобразени с индивидуалните предпочитания и нужди на всеки. А най-хубавото е, че с Shop.gladen.bg магазинът е вече само на клик разстояние.