Чували сме за много барове по света, които раздават безплатни питиета на дами до определен час и т.н., но до момента не бяхме попадали на такъв, който привлича клиентки, като черпи жените в зависимост от теглото им.

Алкохолът и как влияе различно на жените спрямо мъжете

Могат ли жените да "носят" на алкохол, колкото мъжете

Вечният въпрос

Fusion Club в Дубай предлага безплатни питиета на възможно най-закръглените дами.  Колкото по-едрички сме, толкова повече можем да изпием за сметка на заведението.

Специалната им оферта важи до края на годината и се изразява в следното - получаваме безплатно по 0.12 долара на всеки 0.453 кг тегло, пишв Metro.

Това означава, че ако тежим 50 кг, получаваме безплатни напитки за малко над 13 долара. Ако обаче сме около 80 кг, то тогава можем да пием почти двойно за около 22 долара.

Няма как да не се запитаме как точно става въпросното мерене, за да се прецени на каква стойност ще бъдат безплатните ни питиета. Клубът всъщност има кантар, но не задължава клиентките си да го ползват, а разчита на честната им дума. Не е необходимо дори да казваме на глас килограмите си, а можем да ги напишем на бележка.

Снимка 429842

Източник: iStock

И точно в този момент рязко ни се прииска да сме в Fusion Club в Дубай и да излъжем барманите с едни шест, седем килограма поне. 

Dante, Connaught Bar, Florería Atlántico - най-добрите барове в света за 2019 г.

Най-добрите барове в света за 2019 г.

Кои влизат в челната десятка