По света хотелите, които свързваме неизменно с лукс и високи цени, са много. Но винаги има някой, който е по-по-най. 

В класацията зa най-скъпите хотели, в които можем да отседнем, първенец се оказва Palms Casino Resort в Лас Вегас. Ако имаме път към Града на греха и едни излишни 100 хиляди долара, Empathy Suite е мястото, в което да отседнем.

Суит апартаментът се намира в средната сграда на комплекса, известна като Fantasy Tower. Разполага с две спални, просторен хол и невероятна гледка към Вегас.

Снимка 461760

Източник: Facebook / EYES

От Elite Traveler, които правят класацията, го определят като "игрище за възрастни". Тук може да прекараме минимум две нощи срещу сумата от 200 хиляди долара.

Снимка 461759

Източник: Facebook / EYES

Интериорът в този хотелски апартамент напълно отговаря на ценовия клас, в който попада. Почти всичко тук е дело на британския артист Деймиън Хърст, а на сайта на хотела е определен като неговия шедьовър, разположен на 836 квадратни метра.

Снимка 461762

Източник: Facebook / EYES

Апартаментът е на два етажа, разполага със собствен фитнес, солна стая за релакс и киносалон с над 50 места. Акценти в интериора са акулите и пеперудите, които на пръв поглед са разпръснати хаотично навсякъде.

А най-впечатляващата час определено е извитият бар с места за 13 души. Той също е дело на Хърст, а под стъклото се виждат различни медицински отпадъци, като празни опаковки от лекарства например.

Снимка 461761

Източник: Facebook / EYES

Така не само цената, но и интериорът отличават тази хотелска стая от всички други по света.