Ако до момента сте отлагали швейцарската си ваканция, заради високите цени, имаме добри новини за вас. Швейцария вече разполага с първия си хотел-капсула и то на достъпна цена.

Capsul Hotel Lucerne се намира точно в края на историческия център на Люцерн, само на 10 минути пеша от гарата. Като част от споделеното работно пространство Hirschengraben не е изненадващо, че хотелът има силна футуристична атмосфера.

Хостел-капсула вече и в Лондон

Хостел-капсула вече и в Лондон

Евтин и бърз вариант за пренощуване

Следвайки тенденциите на японските хотели с капсули, Capsule Lucerne се състои от самостоятелни капсули, които осигуряват възможно най-голямото уединение и комфорт в много малко пространство.

Снимка 407484

Източник: Facebook / capsule hotel lucerne

Модулите са оборудвани с индивидуално контролирана вентилация, голямо огледало за безопасност, регулируемо осветление и място за зареждане на различни устройства. Имаме възможност и за капсула с телевизия с плосък екран или капсула Premium, която прилича повече на миниатюрна хотелска стая.

Най-приятното нещо на хотел Capsule Lucerne е впечатляващият дизайн на пространството. Още с отварянето на вратата на капсулата, се чувстваме все едно сме на борда на космически кораб.

Снимка 407483

Източник: Facebook / capsule hotel lucerne

Коридорите са покрити с галактически елементи от пода до тавана, което кара белите капсули да изглеждат така сякаш наистина плуват безтегловно в пространството. В допълнение, всичко е автоматизирано, дори и процесът на настаняване и напускане.

Снимка 407481

Източник: Life Globe

Хотелът-капсула в Люцерн разполага и със споделена офис зона, която предлага отлична среда, за да можем на спокойствие да свършим всички работни задачи, заключват от Life Globe.

 Utter Inn - романтичният двуместен хотел в Швеция

Да спиш в средата на езеро

Един от най-малките и романтични хотели в света