Затопля се и на много жени им иде да захвърлят стягащия сутиен с впиващите се презрамки. Не всяка обаче би посмяла, поне не досега. Благодарение на звезди като Кендъл Дженър и някои от популярните модни блогъри това лято ходенето без сутиен е позволено. Има обаче няколко правила.

Снимка 351018

Източник: Fashion Me Now

С ефирна риза

Прозиращото бельо понякога е по-предизвикателно отколкото липсата на такова. В случая с ризата е добре да помислите за подлепящи ленти (продават се в големите магазини за бельо), които ще попречат на това тя да се отвори повече, отколкото бихте искали.

I agree...the girls look great

Публикация, споделена от Christina Caradona (@troprouge) на

С по-плътни материи

Тогава може по-спокойно да си позволите да оставите сутиена в чекмеджето - качеството на плата на дрехата ще ви осигури нужната "подкрепа".

Zendaya

Публикация, споделена от About Fashion Inspiration (@aboutfashionlife) на

С фланелени топове

Безспорно най-секси вариантът, в който да забравите сутиена у дома. Правилото е да не прекалявате с показването - ако зърната ви ще крещят изпод тениската, нека останалата част от тоалета ви е по-скромна (за справка - Зендая).

Обиколката на бюста

Ако носите чашка D, определено ходенето без бельо не е добра идея - по стилистични съображения. Но сме сигурни, че много мъже биха поспорили...