Въпреки че годината не започна никак добре за Netflix във финансово отношение заради загубата на абонати, стрийминг платформата все още не е спряла да ни залива с нови заглавия.

Enola Holmes 2, "Манифест", Killer Sally и новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Палавата сестра на Шерлок Холмс ще се завърне

Този месец един от новите сериали бе Wednesday - различният прочит на Тим Бъртън на семейство Адамс. И по-точно гимназиалните години на Уендсдей Адамс (Джена Ортега) и всички приключения, през които тя преминава.

Разбира се, всичко ново, свързано със семейство Адамс, винаги буди любопитство у зрителите, но се оказва се, че интересът към сериала е бил дори по-висок от очакваното.

Wednesday е в Netflix от 23 ноември, а за периода 21-27 ноември е генерирал впечатляващите 341.2 милиона часа гледаемост. Според Variety, това е нов рекорд по гледаемост за стриминг платформата в рамките на една седмица. Като тук става дума само за англоезичните сериали на Netflix, разбира се.

Sr., Lady Chatterley's Lover, The Marriage App и новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Ето какво ни е подготвил месецът на празниците

Но по този показател сериалът задминава убедително досегашният лидер по гледаемост за една седмица - Stranger Things. Четвъртият сезон на сериала бе гледан 335.01 милиона часа в дните между 30 май и 5 юни. На трето място се нарежда друг сериал, който бе пуснат наскоро - Dahmer, със своите 299.840 милиона часа.