Според най-заклетите фенове на Maneskin международният им успех им е бил вързан в кърпа още отначало, и дори е позакъснял. Според музикалните експерти това, което прави екзотични Maneskin, са необичайният облик на бандата, в която не фронтменът, а басистът е момиче. За нас пък ключът се крие в невероятната симбиоза, енергия и излъчване, което притежават всички до един.

Не можем да скрием обаче, че определено изпитваме симпатия към Виктория де Анджелис. Забавна, атрактивна и дръзка, единствената дама в Måneskin ще гостува на живо в София на 30 март. 

Но Виктория няма да се появи с бас китара в ръка, а ще застане зад пулта в City Stage. Де Анджелис с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете.

Снимка 655554

Източник: GettyImages

Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ са особено подходящи за танцуване. Всъщност Виктория  не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща.

Това ѝ желание се появява още в ранна възраст, когато се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарството естествено се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден.

Снимка 655553

Източник: GettyImages

Ограничено количество билети на промо цена за DJ сета на Виктория де Анджелис в София влиза в продажба в мрежите на Тickestation на 1 март, а цените стартират от 44 лв.