Спортът е начин на живот и професионалните атлети знаят това много добре. Знаят обаче и че е до време, защото тялото не може вечно да издържа на голямо натоварване.

Микаела Спилбърг, Стивън Спилбърг и защо дъщерята на режисьора избра кариера на порнозвезда

Порно кариерата на дъщерята на Стивън Спилбърг

И съгласни ли са родителите й

След края на спортната си кариера много спортисти успяват да намерят и друго начинание, в което са добри. За бившата гимнастичка Верона ван де Лур това също важи до голяма степен.

През кариерата си холандката печели много медали и пари, но контузиите я принуждават да прекрати кариерата си по-рано от очакваното.

Това си е голям удар за всеки спортист, а за Верона е двоен, защото разбира, че родителите ѝ са злоупотребявали с достъпа до банковата ѝ сметка.

Pornhub и безплатното порно за цял свят за една седмица

Безплатно порно за всички

Изненадата на PornHub в тези тежки времена

След като завежда дело срещу тях, Верона ван де Лур се оказва в безизходица, защото е разорена, пише The Sun.

След като спира всякакъв контакт с родителите си, само няколко години по-късно стига до там, че живее в кола заедно с приятеля си. Дори изнудва хора, за да спечели пари, но заради това прекарва 72 дни в затвора.

Pornhub, коронавирусът, как пандемията се отразява на търсенето на порно и на кое място сме в света по това отношение

Българите и коронавирус порното

Какво се случва, когато затворят палавниците по домовете

Безизходицата е пълна, но тогава получава предложение да се снима в порно. Пред The Sun, Верона казва, че за нея това не е бил избор, а възможност.

Заплащането е било много по-добро от това в годините ѝ на гимнастичка и така прекарва осем години, снимайки се в порно филми. Облекчението ѝ обаче е, че се договаря да прави секс само с приятеля си.