Когато през 2014 г. се появи "Истински детектив" с Матю Маконъхи и Уди Харелсън всички говореха за сериала и буквално бяха влюбени в него.

Джоди Фостър разследва изчезване в четвърти сезон на "Истински детектив"

Всичко, което знаем за четвърти сезон на "Истински детектив"

Ето какво да очакваме според първия трейлър

Същият успех обаче не успя да бъде повторен с втори и трети сезон, в който главните действащи лица и сюжет бяха напълно различни. Сега следва четвърти сезон - "Истински детектив: тъмната страна", на който се осланят надеждите за голям успех.

В него главните роли са поверени на Джоди Фостър и Кали Рейс, които ще видим като детективите Лиз Данвърс и Еванджелин Наваро. От пуснатия пълен трейлър на четвърти сезон разбираме, че действието ще се развива в Енис, Аляска, когато настъпват дългите зимни нощи.

По това време се случва нещо странно, защото едновременно изчезват всички осем учени, които работят в арктическата изследователска станция. Случаят сам по себе си е труден и заплетен, а фактът, че между Данвърс и Наваро има напрежение, породено от стар случай, по който са работили, няма да улесни нещата.

Александра Дадарио, "Истински детектив" и притесненията на актрисата да се снима без дрехи в първия сезон

Притесненията на Александра Дадарио да остане без дрехи пред камера

Добре, че ги е преодоляла

Но сега двете са твърдо решени да работят в екип, защото само така могат да разберат какво се е случило с безследно изчезналите хора.

Премиерата на "Истински детектив: тъмната страна" ще бъде на 15 януари в Max