Едва ли Дженифър Лопес има някакво намерение скоро да забавя темпа на филмовата си кариера, защото през последните две години излязоха цели три филма с нейно участие.

Защо Дженифър Лопес смени на името на турнето си от This Is Me… Now на This Is Me... Live | The Greatest Hits

Провал ли ще се окаже турнето и на Дженифър Лопес

Какво се случва с кариерата на певицата

Като съвсем скоро ще видим нов, но този път ще бъде малко по-различно и ще е далеч от сладникавите романтични комедии, в които сме свикнали да я гледаме.

В Atlas за пореден път ще бъде засегнат въпросът за изкуствения интелект и неговото развитие. А пълният трейлър, който беше пуснат, ни дава добра представа за какво да се подготвим.

В Atlas Дженифър Лопес ще влезе в ролята на Атлас Шепърд, която е брилянтен и ненадминат анализатор на данни. Тя посвещава години от живота си, за да преследва и намери Харлан (Симу Лиу) - изкуствен интелект, създаден да направи хората по-добри, но вместо това едва не затрива човечеството.

Дженифър Лопес и неочаквано разочароващото ѝ завръщане към музиката

Залязва ли кариерата на Дженифър Лопес

Певицата тъкмо се завърна към музиката с нов албум

Поредният ѝ опит да залови злия изкуствен интелект ще я отведе на мисия в Космоса, която се обърква. Тогава тя попада на необитаема планета, заклещена в робот, захранен от изкуствен интелект. За да оцелее, Атлас ще трябва да пребори себе си и да се довери на машината.

Atlas е в Netflix от 24 май