Даниъл Крейг е най-дълго служилият агент 007, но времето му като Джеймс Бонд изтича. Премиерата на петия филм с него "Смъртта може да почака" ще се случи и у нас на 20 ноември.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и втори трейлър на 25-ия филм за Джеймс Бонд

Джеймс Бонд тръгва на нова опасна мисия

"Смъртта може да почака", но ние не можем

А предположенията кой ще е неговият заместник не са спрели, откакто Даниъл Крейг обяви, че се оттегля от франчайза. И да, естествено че феновете са нетърпеливи да видят кой ще носи известния смокинг оттук нататък.

Досега за основен претендент за следващия агент 007 се считаше актьорът Том Хидълстън. Той е британец, има чар, елитно образование и сме го гледали в толкова любими филми, че още един нямаше да ни дойде в повече.

View this post on Instagram

on

Но слуховете обаче, че за следващия Джеймс Бонд ще бъде избран Том Харди, и май могат да се окажат повече от слухове. Говори се също, че ролята му е била предложена заради многобройните му почитатели - в крайна сметка го познаваме от „Блек Хоук“, „Стар Трек Х: Въдмездието“, „Генезис“, „Венъм“, „Табу“ и много други.

View this post on Instagram

on

Харди е трябвало да бъде обявен за новия 007 през ноември, за да съвпадне с излизането на No Time To Die, пише Mirror, като се позовава на Vulcan Reporter. Но заради коронавируса официалното съобщение кой поема ролята ще бъде направено по-късно тази година или в началото на 2021 г.

Том Харди на 46

Том Харди в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

А докато чакаме следващият агент 007 да влезе официлно в длъжност, единственото смислено нещо, което можем да направим, е да гледаме "Смъртта може да почака" - последния път на Даниъл Крейг като Бонд. Дано и коронавирусът е фен...