2022 г. не беше от най-спокойните за семейството на Силвестър Сталоун. Актьорът и съпругата му бяха на път да се разделят, а някои доста неприятни моменти от живота им излязоха наяве. Всичко това обаче вече е в миналото.

Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин, как се справиха с развода си и какво разкри актьорът за семейството си

Силвестър Сталоун - откровено за развода

И как със съпругата му са преодолели тежкия период

Сега 76-годишната легенда от "Роки" и съпругата му Дженифър Флавин живеят щастливо заедно, и се наслаждават на компанията на трите си прелестни дъщери. Цялата тази семейна идилия ще можем да видим в The Family Stallone.

Новината за риалити шоуто беше съобщена преди ден от Paramount+. "След като изигра някои от най-легендарните образи в историята на киното, номинираният три пъти за Оскар Силвестър Сталоун е готов да покаже пред камера това, което смята за най-важната роля в живота си - тази на баща", се казва в прессъобщението, цитирано от Variety.

Снимка 593084

Източник: GettyImages

Освен живота на Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин в Холивуд, ще видим повече и за трите им дъщери. София и Систин водят заедно подкаста Unwaxed. София е най-голямата, но за разлика от сестрите си Систин и Скарлет, няма интерес към киното.

Скарлет дори играе редом с баща си в сериала Tulsa King - сериал, който беше подновен за втори сезон от Paramount+. Колкото до The Family Stallone, очакваме да гледаме осемте епизода на риалитито още тази пролет.