Докато за много семейства решението да имат второ дете се оказва трудно, други могат да получат грамота за принос към естествения принос в родината си. Подобни примери срещаме все по-често и в YouTube, където историите им срещат сериозен интерес.

Сю Радфорд е на 44 години. Тя и съпругът й Ноел живеят в Ланкашър, Северозападна Англия и имат най-многодетното семейство в страната - цели 20 деца. А сега се в очакване на бебе номер 21.

През 2014 г. двойката губи своето 17-тото бебе, което е мъртвородено, а Сю има и няколко аборта, което прави броят на бременностите й наистина рекорден. Първото им дете Крис се ражда през 1989 г.

Но трудните мигове днес са зад гърба на семейство Радфорд, което преди дни сподели видео, в което обяви, че скоро ще са с още един повече. Бебето се очаква през пролетта, а полът му все още не е разкрит.

Преди година Сю и Ноел заявиха категорично, че са приключили с правенето на деца. Но след деветата бременност на съпругата си господин Радфорд си прави вазектомия, след което бързо се отказва и връща репродуктивните си способности. Явно двамата просто изпитват нужда да правят дете след дете.

А тази нужда идва с още много. Като необходимостта от просторна къща за многодетното семейство. Преди няколко години те си купуват имот с 10 спални за 240 хиляди паунда.

Получават по близо 170 паунда седмично детски, но това далеч не е достатъчно за разходите, които имат, защото само за храна дават двойно повече за този период. Затова и всички разчитат на бизнеса на Ноел, който държи местна пекарна, пише Daily Mail.

А след дългия работен ден всички се захващат с чистенето и подреждането на дома, което отнема повече от три часа. Всяко похапване навън, дори и във верига за бързо хранене, струва на семейството поне 150 паунда.

А всяка почивка се превръща в едно голямо стягане на поне седем-осем куфара. Въпреки това, семейството си позволява поне две ваканции годишно. Защото поне през това време няма ежедневно пране на 18 килограма дрехи...

Как изглежда една майка на седем деца

Как изглежда една майка на седем деца

И как го постига

Освен 20 деца, Сю и Ноел имат и трима внука. И не съжаляват за избора си, който за мнозина е неразбираем, защото най-щастливите им дни са именно тези, които прекарват всички заедно.