Създателите на големи корпорации и иновативни продукти са героите на нашето време. Затова не е чудно, че историите им предизвикват достатъчно интерес, че да бъдат превърнати в игрални филми. Видяхме такива за Стив Джобс и Марк Зукърбърг, време е за следващите популярни лица.

Suspicion, Ума Търман и първи трейлър на сериала на Apple +

Първи трейлър на нов сериал с Ума Търман

Какво да очакваме от Suspicion

Super Pumped: The Battle for Uber ще разкаже, както подсказва и името му, историята на Uber и създателя й Травис Каланик.

В ролята на Каланик ще видим Джоузеф Гордън-Левит, който май не ни е впечатлявал с нещо след "Генезис" и "500 мига от любовта". Партнира му Кайл Чандлър ("Кинг Конг", "Параграф 22") като ментора на Каланик Бил Гърли - венчър инвеститор от Тексас.

За нас най-голямо любопитство предизвиква включването на Ума Търман като Ариана Хъфингтън - създателката на Huffington Post, която е член на борда на директорите на Uber. В някои от останалите роли са Елизабет Шу, Джон Бас, Бриджет Гао-Холит.

Другата добра новина е, че The Battle for Uber, който ще се състои от седем епизода, е първа част от антологичната поредица на Showtime Super Pumped, която ще проследи историите и на други компании, променили света на съвременния бизнес.

Премиерата на Super Pumped: The Battle for Uber е на 27 февруари.