В последните години гастро културата е в своя апогей и дори пандемията не успя да попречи на любителите-кулинари или най-обикновените чревоугодници да й се отдадат. Сред тях беше и актьорът Стенли Тучи, който реши да изследва италианските си корени с кулинарна поредица.

Стенли Тучи, Stanley Tucci: Searching For Italy и как поредицата на актьора беше подновена за втори сезон от CNN

Кулинарни приключения в Италия

Заедно със Стенли Тучи

Тучи не се впусна да готви, да ни разказва за най-характерните манджи на Италия в поредицата на CNN Searching for Italy.

Първите шест епизода бяха толкова успешни, че телевизията му поръча втори сезон. И въпреки че 60-годишният Тучи съвсем наскоро се пребори с рак на устната кухина, заради който за малко да загуби вкусовите си рецептори, той вече е в Италия.

На 16 октомври той беше забелязан да снима във Венеция - град, който наистина отсъстваше от първия сезон на Searching for Italy. В него актьорът преброди кулинарните чудеса на Неапол, Рим, Болоня, Милано, Тоскана и Сицилия.

Какво ще видим в новите серии предстои да разберем, но сме убедени, че и вторият сезон на Searching for Italy си заслужава гледането. Първият вече е носител на Еми за документална поредица.