Делят ни броени дни от Midalidare Rock In The Wine Valley, където за няколко дни тази седмица село Могилово ще се превърна в любимо място за почитателите на рока и виното.

Midalidare Rock In The Wine Valley обявиха Deep Purple за първи хедлайнер на фестивала

Какво ще правят Deep Purple в село Могилово

Първият хедлайнер на изданието на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley през 2024 г.

Сцената на Midalidare Rock е посрещала групи като Judas Priest, Scorpions, Europe, Helloween, Within Temptation, Alestorm и много много други. Taзи година на фестивала в долината на виното ще видим общо 16 световни банди, които ще предложат над 25 часа рок.

Наред с хедлайнерите Deep Purple, Mr.Big и Accept ще видим още 13 световни банди. Последните две групи, които се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley са в последния ден на фестивала. Това са The Silent Wedding и Soundtruck. Екипът на фестивала всяка година работи усилено и по програмата за малката сцена, където ни очакват отново много приятни изненади.

И докато се готвим да посрещнем отново на родна земя Deep Purple, организаторите обявиха петото издание на фестивала в долината на виното, който ще се проведе на 11, 12 и 13 юли 2025 г.

6-те музикални събития на юли

6-те музикални събития на юли

Този месец слушаме на живо Грегъри Портър, Емели Санде, Judas Priest и редица други изпълнители на A to Jazz Fest, Hills of Rock и Midalidare Rock In The Wine Valley

Утре, 12 юли, в 10 ч. влизат в продажба 1000 билета "на зелено", които са на цена от 160 лева и ще са за всички дни на фестивала. След изчерпване на тези билети в продажба ще бъдат пуснати редовните пропуски на цена от 195 лева. Първият хедлайнер за 2025 г., ще бъде обявен съвсем скоро.