Коледа без "Сам вкъщи" е като Коледа без "All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери. Независимо дали сме фенове на филмовата поредица с приключенията на Кевин, със сигурност сме я гледали достатъчни пъти, за да пропуснем тази година - но традицията го повелява.

Home Sweet Home Alone, Арчи Йейтс и трейлър на новия филм за "Сам вкъщи"

Новият "Сам вкъщи" е тук

Трейлър на Home Sweet Home Alone с Арчи Йейтс

А тази Коледа най-големите почитатели на "Сам вкъщи" ще имат възможност да се потопят в автентичната атмосфера на къщата, в която е заснет първия филм от 1990 г. Тя се намира близо до Чикаго и е построена през 1920 г. За последно сменя собственика си през 2012 г, когато е продадена за 1.58 милиона долара.

А днес изглежда по почти същия начин, както преди повече от 30 години - с пищната украса отвън и отвътре и не без задължителната тарантула, без която празниците няма да са същите.

Къщата се отдава в Airbnb само за една нощувка - на 12 декември, като настаняването е за до четирима. Цената е повече от приемлива - 25 долара на човек. Гостите ще бъдат посрещнати от Бъз Макалистър, по-големият и не особено дружелюбен брат на Кевин.

Снимка 555770

Източник: Airbnb

От описанието в обявата пък разбираме, че тези празници всичко ще е по правилата на пакостника Кевин, така че може да се чувстваме свободни да ядем вредна храна и да гледаме телевизия, колкото си искаме. Можем да пуснем и осемгодишното хлапе в нас да тича на воля по стаите цяла вечер. Но трябва да внимаваме за капани, предава Daily Mail.

Снимка 555771

Източник: Airbnb

Първото по рода си предложение идва малко след пускането на Home Sweet Home Alone, нова част от франчайза "Сам вкъщи", по Disney+. Сигурни сме обаче, че желаещи за предколедни приключения в стил "Сам вкъщи" ще има много и това няма да е единствената възможност за тях.