Парис Джексън - дъщерята на поп легендата Майкъл Джексън, определено се опитва да изгради свое собствено име, а не да живее в сянката на великия си баща.

Парис Джексън, краят на връзката ѝ с Гейбриел Глен и раждането на дебютния ѝ соло албум Wilted

Какво провокира Парис Джексън да издаде албум

Дъщерята на Майкъл Джексън май тръгва по неговите стъпки

Миналата година 23-годишната Парис издаде соловия си албум Wilted, което ни накара да се замислим дали няма да поеме по пътя на баща си.

Красивата наследница на фамилията Джексън сме виждали и в ролята на манекенка, но се изявява и като актриса. Тя вече има няколко роли в телевизионни предавания, както и във филма "Гринго" (2018 г.), а тепърва предстои да я видим и във филма Habit в ролята на Исус Христос.

Последната новина около Парис Джексън пък е, че е получила роля и във филма на Hulu Sex Appeal, като по този начин се присъединява към актьорите Маргарет Чо, Ребека Хендерсън, Скай Джексън, Мика Абдала, Джейк Шорт.

Филмът на режисьора Талия Остин разказва историята на момиче, което не се занимава с неща, ако не е най-добрата в тях. Когато приятелят ѝ казва, че иска връзката им да премине на следващото ниво, тя се заема да подобри сексуалността си и започва да изучава механизмите на любовта. Така открива, че за отношенията са необходими повече чувства, отколкото наука, пише Deadline. 

И докато влизането на Парис Джексън в ролята на Исус Христос предизвика вълна от недоволство и петиция срещу излъчването на филма, надяваме се, че ролята ѝ в тийнеджърската комедия ще бъде приета съвсем спокойно.

Habit, Парис Джексън и петицията срещу филма, в който играе Исус

Какъв е проблемът жена да бъде Исус

Светотатство или чист боклук ще бъде филмът Habit