Ако сме от "късметлиите", които ще изкарат голяма част от лятото в офиса, е важно да се чувстваме удобно. Ето няколко правила за елегантен бизнес вид и в най-горещите дни в годината.

Обувките

Често тоалетът ни се определя именно от обувките. Но не е необходимо в 35-градусови жеги да се мъчим и на високи токове. За щастие през последните сезони обувките на нисък ток са доста актуални.

Роклята

Най-лесното нещо за носене е роклята - не се налага да мислиш с какво да я съчетаваш, а самия факт, че си с нея, ти придава необходимата женственост. Колкото и съблазнителни да са пъстрите летни рокли, офисът не е подходящо място за десен на палми, нито смущаващо къси или пък влачещи се по земята дължини.

Гащеризон вместо панталон

Както при роклите, има гащеризони и гащеризони. Тези без презрамки, в ярки цветове или много къси остават за почивните дни. За офиса избираме такъв, който повече напомня елегантен панталон.

И необходимите аксесоари

Елегантен часовник, който изпълнява ролята и на аксесоар, или пък чанта, която да побира както тоалетната чантичка, така и наръч документи, са от първа необходимост.