Когато излезе през 2017 г., сериалът "Големите малки лъжи" не само се превърна в една от най-гледаните продукции на Мах, но и се сдоби с цели осем награди Еми. Между тях бяха и тези за режисура на вече покойния Жан-Марк Вале, както и за главна женска роля за Никол Кидман.

Жан-Марк Вале и смъртта на режисьора на "Големите малки лъжи" и "Отворени рани" от сърдечен удар

Още една тъжна новина от Коледа

Почина режисьорът Жан-Марк Вале

Именно 56-годишната австралийска актриса потвърди преди дни, че все пак ще има трети сезон на хитовата поредица. "Обожавам "Големите малки лъжи". И, просто за да знаете, подготвяме и трети сезон", каза тя по време на сесия с въпроси за CME Group Tour Championship.

За момента няма повече информация за това на какъв етап е работата по новите серии, кои от многото звезди в сериала ще се завърнат, нито пък кога да го очакваме. Припомняме, че "Големите малки лъжи" беше с участието на Кидман, както и Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Шайлин Удли, Лора Дърн, Мерил Стрийп.

"Проблемът с "Големите малки лъжи" е, че сме група хора, която много обича да работи заедно, но тук са събрани някои от най-популярните имена от кино индустрията", коментира още през 2020 г. Кейси Блойс от НВО.

Той допълва, че всички актриси от сериала са доста заети и ще е трудно стиковането на програмите им. Но пък трети сезон "изглежда много логичен" и би трябвало да се появи "в някакъв момент", казва още Блойс пред Deadline.