В края на октомври сме и полека-лека през умовете ни започват да се прокрадват коледни мисли. А покрай тях скоро ще започнем да даваме оценки на изтичащата година и да правим равносметки за това, което успяхме и не успяхме да свършим през 2020 г.

Никол Кидман на 56

Никол Кидман в 28 факта

Защото някой днес има рожден ден

Но ако има нещо сигурно, то е, че коронавирусът ще присъства в годишните равносметки на хората по целия свят.

И докато държавните лидери вероятно ще запазят това за новогодишните си обръщения, някои от най-любимите ни звезди, вече са обзети от особеното чувство и споделят размишленията си.

Точно това направи в ново интервю за The Wall Street Journal, 53-годишната носителка на Оскар Никол Кидман. Тя сподели, че пандемията от коронавирус през 2020 г. я е научила да не приема нищо за даденост.

"Живей за момента", отговоря тя в серията бързи въпроси, зададени й от Кристина О'Нийл. И добавя, че това, което й липсва най-много по време на карантината, са "прегръдки, тълпи, музика на живо, хора, които се чувстват в безопасност, пътувания - много неща".

Никол Кидман казва още, че никога няма да приема за даденост възможността да влезе в стая, пълна с хора, да танцува под звуците на музика, да посети любим човек в болница или тя самата да постъпи в болнично заведение при необходимост.

Лени Кравиц, Никол Кидман, годежът им и защо го няма в мемоарите на певеца Let Love Rule

Защо Лени Кравиц отказва да говори за връзката си с Никол Кидман

Има и скрито, има и покрито

"В същото време сме издръжливи и обичам непоклатимостта на онова, което ни прави хора; обичам това, което хората направиха един за друг, за да си помагат в тази ситуация", продължава тя. "Получавах го, давах го и е наистина страхотно, че мога да го видя."

Актрисата, която участва в новия сериал на HBO "Отмяната", заяви, че поради обстоятелствата нейното голямо семейство, е станало по-сплотено "Забелязах също, че сега хората вдигат телефона и разговарят повече. Чатовете не са достатъчни. Гласът е много важен", цитира я People.

Никол Кидман, "Отмяната", The Prom и колко ще получи актрисата за ролите си

Милионите, които Никол Кидман заработи за 2020 г.

Актрисата знае как да преговаря

А в друго скорошно интервю за The Daily Telegraph Кидман заяви, че ще "откаже филми", ако те изискват да се отдалечава от семейството си твърде дълго и тогава каза, че то стои начело на приоритети ѝ.

Никол Кидман е омъжена за певеца Кийт Ърбан, с когото имат две биологични деца - Сънди (12 години) и Фейт (9 години). Освен тях, Никол има още две осиновени деца - Изабела (28 години) и Конър (25 години), от времето, когато беше омъжена за Том Круз.