За всички младоженци най-очакваното събитие след сватбата е меденият месец. И това е напълно разбираемо, предвид, че след цялото напрежение около организирането на най-специалния си ден, двойката вече може да се отдаде на заслужена почивка.

Амиира Оджнарайн и Милад Мидабър - лекарите, които се ожениха през обедната си почивка

Лекарите, които се ожениха през... обедната си почивка

Да отскочиш за час до кметството в Торонто за по един официален подпис

Дали обаче ако само единият от младоженците отиде на медения си месец преживяването си заслужава? Отговор дава един мъж, който е направил точно това.

Като за начало нека все пак уточним, че сватбата е минала добре и влюбените са си казали "да", както се очаква. Когато обаче е трябвало да заминат на медения си месец, булката е решила, че ще остане близо до сестра си, която е родила тъкмо в деня на сватбата им.

Снимка 670759

Източник: iStock

Историята е споделена в Reddit, където мъжът пише, че съпругата му Тоня на практика е отгледала сестра си Мари, след като майка им е починала. "Дори след като баща им се ожени повторно, Тоня и сестра ѝ бяха повече майка и дъщеря, отколкото сестри", допълва той.

От разказа му в началото става ясно, че Мари се е омъжила миналата година и бързо е забременяла. На сватбата на сестра си обаче започва преждевременното ѝ раждане.

"Мари роди мъничко, но здраво момиченце. И по някаква причина Тоня реши, че трябва да остане, за да се грижи за нея", продължава младоженецът.

По-нататък той споделя, че е решил да замине за медения месец без съпругата си, тъй като двамата са имали билети, които не могат да бъдат върнати. Както шеговито отбелязва мъжът: "застраховката не покрива "Трябва да остана и да се грижа за сестра си"."

Предвид това, а и отпуската, която вече си е взел от работа, той не мисли много преди да се реши да замине сам. И изглежда, че не съжалява особено.

Младоженецът разказва, че е имал огромно легло само за себе си, възползвал се е от масажите, специалните ястия, както и романтичните обиколки и обиколката на острова с бъги, които са били включени в преживяването.

Снимка 670749

Източник: iStock

Сега, вече след края на соло медения си месец, мъжът споделя, че жена му все още е със сестра си и не крие, че е разстроена, че е отишъл сам. Междувременно обаче бебето все още е в интензивно отделение.

"Трябваше ли да оставя парите да отидат на вятъра? Трябваше ли да си седя вкъщи и да играя Diablo, докато я чакам", пита той в публикацията си. И уточнява, че всичките му приятели го подкрепят в решението му, но от друга страна приятелите на съпругата му го упрекват.

Уволнение вместо меден месец - как най-специалният ден на една булка се оказа и най-ужасният

Уволнение вместо меден месец - как най-специалният ден на една булка се оказа и най-ужасният

Като да те зарежат със съобщение, но не съвсем

В коментарите пък изглежда, че преобладава подкрепата за младоженеца, пише People. Едно от мненията е, че жената е загубила много, че не е отишла, тъй като е имало други от семейството, които да се погрижат за сестра ѝ. В друг коментар пък потребител пише, че готовността на съпругата да остави мъжа си "не предвещава нищо добро за семейния живот". А според трети "не е рационално или здравословно едната сестра да е майка на другата сестра".