Миа Халифа е име на жена, за която вероятно половината от мъжете (а и доста жени) са чували. Другата половина просто не си признават.

Все пак, за тези, които по някакви причини са в неведение, нека кажем, че Миа Халифа е американка с ливански корени, която има заснети няколко филма за възрастни - 11, ако трябва да бъдем точни. И макар че кариерата ѝ на порно актриса продължи само три месеца в периода 2014-2015 г., тя се превърна в една от най-големите звезди в индустрията.

Защо тогава се отказа ли? Една от причините е, че получи смъртни заплахи от джихaдиcткa групировка, тъй като в един от филмите носи хиджaб.

Днес Миа Калифа е спортен коментатор, но все още не може да забрави травмата от миналото си.

Бившата порно актриса споделя, че има проблеми с компанията Bang Bros., която се е възползвала от нейната неопитност при подписването на договорите преди заснемането на филмите. Така компанията е успяла с няколкото филма на Миа да направи много пари на неин гръб.

Това е една от причините Миа Халифа да се бори да бъдат премахнати всички нейни филми за възрастни от различните сайтове. И много нейни последователи решиха да я подкрепят, като пуснаха петиция под името Justice for Mia Khalifa.

За момента петицията е подписана от близо два милиона души. Въпреки това все още няма резултат и порно филмите ѝ продължават да се разпространяват в интернет, пишат от Unilad.

Миа Халифа, коронавирусът и отлагането на сватбата на бившата порно актриса

Когато и на порно актрисите се налага да отложат сватбата си

И на Миа Халифа не ѝ се размина