До премиерата на "Барби" не остана кой знае колко време и вече нямаме търпение да разберем какво точно ни е подготвила режисьорката Грета Гъруиг.

Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

В една сладникаво-захаросана фотосесия за Vogue

Тийзърите и трейлъра вече ни подразниха достатъчно, като те ни показаха и основната част от звездите, които ще видим във филма. Марго Роби, Ема Маки, Райън Гослинг, Дуа Липа, Симу Лиу и още куп известни лица.

От доста време се знае, че Марго Роби ще е Барби, но не и единствената Барби, като в тази роля ще видим и Ема Маки например. Същото важи и за Райън Гослинг и Кен.

От интервю на Роби за Vogue разбираме, че актрисата, която е и сред продуцентите на "Барби", е искала Гал Гадот също да бъде едно от всички Барбита, които ще видим.

Според нея, Гадот е изключително красива, но заради позитивното си излъчване никой не я мрази заради това, а дори напротив. Е, в крайна сметка няма да видим израелската актриса във филма, защото работните ѝ ангажименти не са позволили да участва.

"Барби"  с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с пълна газ

"Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с пълна газ

Какво ни показва новият трейлър на филма на Грета Гъруик

Но пък самата Гадот заяви в профила си в Instagram, че ще бъде на линия за втори филм, ако има такъв, пише Entertainment Weekly. Сега ни остава просто да чакаме, за да видим какво ще се случи с Барби, когато попадне в истинския свят, както подсказва и трейлърът.