Осем години след X Factor, DARA е стабилно стъпила на музикална сцена и, като че ли, мърдане оттам няма. През годините певицата пусна много различни самостоятелни и дуетни парчета - кое от кое по-добри и бързо превръщащи се в хитове. Последното, което има потенциал да се превърне в любимо на всички, е не с кого да е, а с Любо Киров.

За първи път видяхме двамата заедно като треньори в "Гласът на България" и още тогава стана ясно, че стабилно поставят основите на едно голямо приятелство. И за да го докажат, вчера, 25 януари, ни представиха топлото видео към първия им общ музикален проект - "Вече няма как".

Песента е част от албума "Целуни ме" на Любо Киров и определено беше въпрос на време да се появи и клип към нея. Музиката на "Вече няма как" е дело на екип, съставен от международни професионалисти, с които Дара работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм.

Що се отнася до текста, дело на самия Любо Киров, разбира се, той е за приятелството, любовта, раздялата, болката и това, че понякога е трудно да намерим път един към друг обратно.

"Аз ти казах, ти не вярваш. Понякога се случва така - ще падаш и ставаш, когато не разбираш любовта", се обръща Любо към DARA, на което певицата отвръща: "Чух те, че говориш, но до мен едва достига твоя глас. Има болка силна в мен, нетърпим е всеки ден."

Цветомир Горанов, DARA и многото й лица

DARA и многото й лица

Стилистът Цветомир Горанов за работата си с Дарина Йотова

Режисьор и сценарист на видеото е Джийсън Брад Люис, който описва клипа като чист, светъл и приятелски. Точно такъв, какъвто го усещаме и ние, когато гледаме. 

За момента коментарите за "Вече няма как" са само положителни, като преобладава мнението, че музиката и клипът си пасват "като ръкавица", а така засилват емоцията, която стига до слушателите. За ден, откакто е пуснато, видеото има вече над 83 хиляди гледания.