Пандемията определено промени Холивуд и накара цялата кино индустрия да покаже колко гъвкава може да бъде, за да оцелее.

Кастингите също не са това, което бяха, като вече все по-често на актьори и режисьори им се налага да провеждат прослушванията онлайн чрез видеоразговори.

И това определено си е улеснение до някаква степен, но крие и доста големи рискове. Преди няколко дни актьорът Лукас Гейдж, който гледахме в "Еуфория", реши да сподели с феновете си в Twitter малка част от едно от последните му прослушвания, проведени чрез Zoom.

От видеото разбираме, че актьорът е в дома си и се подготвя да представи частта си, но в това време чува как режисьорът казва: "Тези бедни хора живеят в тези тесни апартаменти. Гледам към фона зад него и виждам телевизора му. "

Но без да си дава сметка, че Лукас Гейдж го чува. Реакцията на актьора пък е доста странна. Сякаш на шега той казва, че наистина апартаментът му е кофти и малък, но ако получи ролята, това ще се промени.

Когато режисьорът разбира, че е сгафил, веднага се извинява. Въпреки това видеото събра милиони гледания в социалната мрежа и много хора поискаха да разберат кой си позволява толкова надменно да критикува начина по който изглежда апартаментът на Гейдж.

И вече знаем, но не от актьора, а защото самият режисьор реши публично да разкрие кой е и отново да се извини. Оказва се, че критикът на тема интериор е Тристрам Шейпиро.

В открито писмо до Deadline режисьорът на "Turn Up Charlie" (2019 г.) и "Unbreakable Kimmy Schmidt" (2015-2019 г.) пише, че поднася извиненията си на Лукас Гейдж за обидните думи и непрофесионалното си поведение по време на прослушването.

Опитва се да се измъкне, казвайки, че като е използвал думата беден, не е искал да направи някаква критика към стандарта на живот, а по-скоро да изрази симпатия. Ние лично не се връзваме много на извинението, но всеки може да прецени сам за себе си.