Лорън Елизабет е обикновено момиче от Манчестър, което, както всички 17-годишни момичета, обича да си прави селфита. Едно от тях обаче я превръща в хит в социалните мрежи.

Майкъл Джексън, Х-мен, професор Х, Брайън Сингър и ролята, която певецът е искал

Мъжът, отказал на Майкъл Джексън

Неочакваните амбиции на Краля на поп музиката

Снимката събира над 100 000 харесвания в Twitter, а споделянията са повече 30 000. И единствената причина за това е поразителната ѝ прилика с Майкъл Джексън.

Забелязала в огледалото приликата си с Краля на попа, 17-годишната Лорън решава да сподели своя снимка в интернет пространството. Тя озаглавява снимката си Blame it on the Boogie, по едноименната песен на The Jackson 5.

„Не бих се обидила заради нещо, което някой е казал за мен онлайн. Съзнавам, че на някои снимки доста приличам на Краля на попа. Забавно е да ме наричат момичето Майкъл Джексън", споделя Лорън Елизабет.

Снимка 491899

Източник: GettyImages

Разбира се, повечето коментари са положителни и приятелски. Подразнили я само тези, които твърдели, че е правила хирургически операции, за да прилича на поп иконата, пише Daily Star.

Майкъл Джексън и 10 от най-добрите му парчета

10-те песни, с които ще помним Майкъл Джексън

Изпълнителят днес щеше да навърши 61 години

А на шеговите коментари тийнеджърката реагира позитивно. "Беше толкова смешно да виждам лицето си навсякъде", казва накрая Лорън.